Bijzondere dagen

Heb je ook een bijdrage voor deze site?
Stuur dan je bijdrag op naar info apestaart fcmeiden.nlBeach Soccer Dames Toernooi Print
donderdag, 26 april 2012 20:28

Het strand in Vrouwenpolder staat bekend als het schoonste strand van Nederland. Op dit mooie strand vindt zaterdag 23 juni het Beach Soccer Dames toernooi plaats. Na het succes van vorig jaar keert de organisatie terug naar Vrouwenpolder. Deze locatie maakt deel uit van een tour, waarbij ook nog Kijkduin, Huizen en Ameland worden aangedaan. 

De tour heeft een aantrekkelijke formule: een laagdrempelig toernooi, waar sport, spel en plezier gecombineerd worden met een feestelijke tint. Na de toernooidag is het mogelijk om een hapje te eten bij strandpaviljoen Breezand, of feesten bij Dorpscafé de Lamme Goedzak. De perfecte seizoensafsluiting met je team!
 
Als uitbreiding vindt er op Vrouwenpolder ook een Beach Soccer Meisjes toernooi plaats, speciaal voor meiden jonger dan 16 jaar. Ook voor de jeugdteams is het hierdoor mogelijk om het seizoen op een feestelijke manier af te sluiten!
 
Ben je nieuwsgierig geworden als speelster, vereniging of voetbalfanaat? Kijk dan snel op www.beachsoccerdames.nl voor meer informatie en schrijf je in!
 
Holland Soccerways Meisjesvoetbaldagen 2012 Print
woensdag, 25 januari 2012 21:28

Op woensdag 15 augustus tot en met vrijdag 17 augustus 2012 worden de Holland Soccerways Meisjesvoetbaldagen weer gehouden op Sportpark de Braak in Helmond.

Steeds meer meiden gaan voetballen. Gewoon omdat ze het leuk vinden. Net als jongens. Alleen, ze hebben de behoefte om op een plezierige manier te groeien, goed te worden, hun talenten verder te ontwikkelen. 

Dat alles biedt HOLLAND SOCCERWAYS. Met haar professionele trainers en begeleiders die zeer ruime ervaring hebben in het meisjesvoetbal zullen zij ervoor zorgen dat je drie dagen lang plezier beleeft aan voetbal en tegelijk jezelf ontwikkelt als voetballer op een manier die je niet voor mogelijk had gehouden.

Je maakt stappen op technisch en tactisch gebied maar je leert voetbal ook begrijpen en spelen zoals voetbal gespeeld behoort te worden: met plezier, vaardig en effectief.
 
1e Beach Soccer Dames Ameland toernooi Print
woensdag, 19 mei 2010 09:33
Met het groeiende succes van het damesvoetbal is het nu jouw beurt om je kunsten te vertonen op de stranden! Dit jaar het eerste Beach Soccer toernooi weekend speciaal voor dames op..... Ameland! Het eiland waar sport en feest het best samengaan.

Een uniek toernooi, uniek omdat het speciaal voor dames is! De meisjes en vrouwen zijn bezig aan een flinke opmars in Nederland. Het is zelfs de snelst groeiende teamsport van Nederland. En waarom dan geen speciaal toernooi voor deze dames? Inmiddels hebben zich al 140 speelsters opgegeven verdeeld over 20 teams. Een groot Beach Soccer toernooi dus op het Waddeneiland Ameland!
 
KNVB Activiteiten voor meiden Print
zondag, 28 maart 2010 16:34
KNVB district Noord organiseert net als andere jaren weer diverse voetbalactiviteiten voor meiden in de leeftijd van 6 tot 18 jaar. Zo kun je in de zomer mee doen aan de meisjesvoetbaldag en/of aan de meisjesvoetbal2daagse. Om mee te doen aan deze voetbaldagen hoef je geen lid te zijn van de KNVB; ook je buurmeisje, zus of vriendin die (nog) niet op voetbal zit mag zich aanmelden.
 
De MEISJESVOETBALDAG is een dag vol voetbalactiviteiten voor alleen meiden. 's Ochtends zijn er verschillende trainingsactiviteiten en 's middags wordt er in toernooivorm gevoetbald. Elke deelneemster krijgt een lunchpakket en na afloop een leuke herinnering. De meisjesvoetbaldagen worden dit jaar op zaterdag 26 juni georganiseerd bij de volgende clubs: SC Genemuiden, v.v. Drenthina in Emmen, v.v. Gorecht in Haren en ONS Sneek.
 
 
Talententraining voor meisjes- en damesvoetbal Print
vrijdag, 26 maart 2010 20:44

Voor meisjes jeugdspelers (geen lid van ARC) en dames tot en met 21 jaar die denken voldoende talent en ambitie te hebben, om volgend seizoen in het hoogste selectieteam van hun geboortejaar bij ARC uit te komen, heeft ARC in Alphen a/d Rijn de juiste opleiding voor het meisjes- en damesvoetbal.
Kom op dinsdag 11 mei naar een proeftraining en laat zien welke kwaliteiten je hebt. Aanmelden via email: Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. , met vermelding van je naam, geboortedatum en in welk team je nu speelt.

 
<< Start < Vorige 1 2 Volgende > Einde >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

@FcMeiden

Kon helaas geen tweets vinden