Beach Soccer Dames Toernooi Print
donderdag, 26 april 2012 20:28

Het strand in Vrouwenpolder staat bekend als het schoonste strand van Nederland. Op dit mooie strand vindt zaterdag 23 juni het Beach Soccer Dames toernooi plaats. Na het succes van vorig jaar keert de organisatie terug naar Vrouwenpolder. Deze locatie maakt deel uit van een tour, waarbij ook nog Kijkduin, Huizen en Ameland worden aangedaan. 

De tour heeft een aantrekkelijke formule: een laagdrempelig toernooi, waar sport, spel en plezier gecombineerd worden met een feestelijke tint. Na de toernooidag is het mogelijk om een hapje te eten bij strandpaviljoen Breezand, of feesten bij Dorpscafé de Lamme Goedzak. De perfecte seizoensafsluiting met je team!
 
Als uitbreiding vindt er op Vrouwenpolder ook een Beach Soccer Meisjes toernooi plaats, speciaal voor meiden jonger dan 16 jaar. Ook voor de jeugdteams is het hierdoor mogelijk om het seizoen op een feestelijke manier af te sluiten!
 
Ben je nieuwsgierig geworden als speelster, vereniging of voetbalfanaat? Kijk dan snel op www.beachsoccerdames.nl voor meer informatie en schrijf je in!
Reactie (0)add
Geef jouw reactie

busy
 

@FcMeiden

Kon helaas geen tweets vinden